July 3, 2022

Ecom Viking Dropshipping Kurs – Gratis Nedladdning Free Download

 

Ecom Viking Dropshipping Kurs – Gratis Nedladdning Free Download

 

Hur en 22-åring utan utbildning tjänade över 1,000,000 kr på 26 dagar!

 

Är du fast i det moderna rått-racet som samhället accepterat som “vardag”?

 

EcomViking Dropshipping kursen kommer gå igenom allt jag och de i mitt nätverk gjort som har genererat oss hundratals miljoner kronor. Denna kurs består av timmar av videor med innehåll jag ser andra framgångsrika personer gömma från deras följare..

Jag kommer inte bara visa dig min exakta formel jag använder mig av för att dagligen starta nya butiker och ta dem till miljonen, utan jag kommer hålla din hand genom hela processen så att du kan göra samma sak själv.

 

 

VAD DU FÅR

✓ Nybörjarvänligt innehåll
✓ Snabbaste metoden för att komma igång
✓ Hur du driver konverterande trafik med Facebook Ads
✓ “Over-the-shoulder” skärminspelning när jag startar en ny butik, sätter igång annonser och börjar tjäna pengar
✓ Hur du hittar produkter som säljer
✓ Tillgång till den privata Facebook-gruppen med dygnet-runt support
✓ Och mycket mer…

 

VANLIGA FRÅGOR

ÄR DETTA FÖR NYBÖRJARE ELLER PROFFS?
Båda. Alla steg du behöver ta som nybörjade är fullständigt förklarade i kursen. Om du redan är erfaren kommer denna kurs ta dig till nästa nivå.

VAD ÄR MED I KURSEN?
Bokstavligt talat allt. Jag kommer inte bara visa dig hur jag på under en månad tar mina butiker till en miljon kronor utan även ge dig steg för steg för hur du kan gå från att inte ha någon kunskap alls till en fullt fungerande butik som genererar dig pengar i sömnen.

HUR MYCKET PENGAR BEHÖVER JAG FÖR ATT STARTA?
Jag rekommenderar att ha runt 10 000 kr i startkapital för att komma igång. Det kostar inte 10 000 kr att göra detta utan det är bara bufferten jag rekommenderar att man har tillgängligt som tillåter dig att testa flera produkter innan du hittar den som tar dig till miljonen.

VAD HÄNDER OM JAG INTE ÄR NÖJD?
Detta är en risk-fri investering tack vare pengarna-tillbaka garantin. Om du har tittat på mindre än 20% av kursen och inte är nöjd, får du alla pengar tillbaka.

JAG JOBBAR/PLUGGAR, KOMMER JAG HINNA MED DENNA KURS?
Kursen består av förinspelade videor som du kommer kunna gå igenom i din egen takt. Den är byggd med förväntningen att du ska ta dig igenom den på 8 veckor, men tar det dig 20 veckor är det inga problem. Det viktiga är att du inte ger upp. Jag började själv med dropshipping medans jag pluggade på heltid, hade ett vanligt jobb och drev en marknadsföringsbyrå. Ingen har tid. Allt handlar om hur du väljer att prioritera din tid.

 

KURSUPPLÄGG

Kursen består av förinspelade videor som du kan gå igenom när du vill, i din egen takt. Efter varje video ger jag dig “action-steps” så du vet exakt vad du ska göra innan nästa video. Varje vecka har vi live-samtal i Facebook-gruppen så du aldrig ska känna att du sitter fast.

Vecka 1
Här kommer vi gå igenom grunderna och allt du behöver veta för att komma igång.

Vecka 2
Här går vi igenom hur och var du hittar produkter att sälja. Inte bara vilka produkter som helst, utan de få som kommer ta dig till miljonen.

Vecka 3
Bygg din butik. I denna vecka bygger vi upp hela din butik så att du nästa vecka kan få dina första beställningar,

Vecka 4
Här går vi igenom allt du behöver veta för att dra trafik med Facebook Ads till din butik. Hur du skapar dina annonser och får dem att köpa på din hemsida. Detta är marknadsföringsstrategier stora varumärken betalar mig för att hantera åt dem.

Vecka 5
Här går vi igenom allt du behöver veta för att du så snabbt och smidigt som möjligt ska få produkterna till dina kunder och hur du bäst hanterar kundsupport.

Vecka 6
I denna vecka går vi över hur du anställer andra som kan göra allt detta åt dig så att du ska jobba så lite som möjligt för att tjäna pengarna.

Vecka 7
Här dyker vi djupare i marknadsföringen. Jag kommer gå över ALLT jag gör för både mina egna butiker, men även för stora varumärken.

Vecka 8
I den sista veckan kommer jag intervjua andra framgångsrika entreprenörer och vad de gjort för att ta sig dit de är idag.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.